Close sidebar
Close sidebar

Trei persoane ranite, dupa ce un TIR si doua masini s-au ciocnit pe DN 2, in zona podului peste raul Buzau

Trei persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce un TIR si doua masini s-au ciocnit pe DN 2, in zona podului peste raul Buzau. Una dintre masini si TIR-ul, care circulau in aceeasi direcţie, s-au ciocnit, autoturismul fiind proiectat pe sensul opus, unde a lovit o alta masina.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Potrivit poliţistilor, din primele date, se pare ca un TIR si un autoturism care circulau dinspre Ramnicu Sarat spre Buzau, pe DN 2, in localitatea Maracineni, au intrat in coliziune, autoturismul fiind proiectat pe contrasens, unde a fost acrosat de un alt autoturism.

In urma accidentului, a rezultat ranirea soferilor celor doua masini, dar si a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.


                       
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI