Dintre cele patru cadre didactice care s-au stins din viață, două dintre acestea erau profesoare de română, în vârstă de 60 de ani, respectiv 65 de ani, o profesoară de educație tehnologică, în vârstă de 61 de ani, și o educatoare de 49 de ani. 

Citeste si: Rata de incidență în București a trecut de 15 la mie. Un sfert dintre școli au trecut în online

Care sunt cifrele în județul Olt

Ultima raportare arată că au fost confirmați pozitiv cu Covid-19, 179 de elevi și 103 angajați din sistemul de învățământ. 

Citeste si: Atac armat într-un oficiu poștal din Memphis. Mai mulți morți

Ce a declarat Sorin Cîmpeanu

„Vreau să vă spun că în judeţul Olt, spre exemplu, decesul regretabil a patru cadre didactice a accentuat foarte puternic starea de îngrijorare. Patru cadre didactice din judeţul Olt, în care avem 50 de şcoli care au cerut suspendarea activităţii. În Mehedinţi, de asemenea, din păcate am înregistrat decesul a trei colegi. Avem şi stare de carantină şi acestea sunt explicaţiile pentru numărul mare de şcoli din judeţul Mehedinţi care au solicitat trecerea în online”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Uniunea Europeană ar putea achiziționa un nou medicament pentru COVID-19

Județul Olt este al doilea după Capitală în care s-a cerut ca școlile să treacă în online. În București, 110 unități de învățămând au făcut cereri în acest scop, în timp ce în Olt există până în acest moment 50 de școli care cer acest lucru. 

Sorin Cîmpeanu a precizat că în 10 județe nu există astfel de cereri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si