Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, vineri, in jurul orei 14.00, din cauza ciocnirii dintre trei autovehicule, o autoutilitara si doua autoturisme, traficul rutier pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia (DE81) s-a desfasurat ingreunat, pe un fir, alternativ, la iesirea din municipiu catre Turda.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba a informat ca, in urma accidentului, trei persoane au fost ranite, in accident fiind implicate o autoutilitara inmatriculata in Alba, un Opel Astra inmatriculat in Gorj si un Mercedes inmatriculat in Alba.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit politistilor din Alba, traficul rutier in zona accidentului a fost reluat in conditii normale, pe ambele sensuri, in jurul orei 15.00.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si