Mai exact, în decursul unei singure după-amieze, ofițerii Poliției de Stat au confiscat un total de 129 de articole vestimentare de la trei bărbați de origine română, care erau suspectați de furtul bunurilor din incinta unui centru comercial. 

Polițiștii de combatere a furturilor în retail au surprins un bărbat cu numere de înmatriculare românești în fața centrului comercial Euroma2. După o așteptare discretă, au intervenit când alți doi bărbați au urcat în mașină cu plicuri mari.

Suspecții au fost blocati de polițiști.

Citește și: Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani care s-a înecat într-un restaurant

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Plicurile, modificate în grabă la fața locului și căptușite în interior cu un strat protector pentru a evita detectarea sistemului de alarmă, conțineau mai multe articole vestimentare, toate având dispozitive antifurt. De asemenea, portbagajul mașinii celor trei români era plin cu haine.

Cei trei români se află acum în arest

Mai apoi, polițiștii au identificat că hainele proveneau din trei magazine ale unor branduri de lux și că toate acestea fuseseră furate cu puțin timp înainte de descoperire.

Se presupune că cei trei bărbați au utilizat sisteme de comunicare pentru a-și coordona activitățile infracționale.

Citește și: Povestea emoţionantă a lui Daniel, românul care s-a luptat cu cancerul în Italia: „După prima operație, timp de trei ani nu am putut face nimic”

După procedurile legale și reclamațiile comercianților, bunurile au fost returnate, iar cei trei bărbați, în vârstă de 39, 36 și 21 de ani, toți de cetățenie română, au fost arestați și închiși în detenție preventivă pentru furt calificat.

La solicitarea Parchetului din Roma, judecătorul pentru anchete preliminare a validat arestul și a ordonat menținerea lor în detenție preventivă.

În toate cazurile, se presupune că suspecții sunt nevinovați până când se dovedește contrariul, având în vedere faza actuală a investigațiilor preliminare. Procesul se află în etapa de cercetare, iar o concluzie finală privind vinovăția va fi stabilită numai după obținerea unei sentințe definitive și irevocabile, notează  jurnaliștii italieni.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si