Close sidebar
Close sidebar

Trei romani au murit intr-un accident devastator produs in Antalya, Turcia. Catalina, una dintre victime, avea numai 32 de ani si o cariera politica infloritoare!

Accident devastator produs in aceasta dimineata in Antalya, Turcia, in care au fost implicati mai multi romani. Din nefericire, trei dintre ei au decedat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un microbuz care transporta turistii de la aeroportul din Antalya catre hotelurile lor a derapat pe sosea si s-a oprit in copac. Catalina Ilies, o tanara de 32 de ani, fosta candidat la Primaria Blaj, a murit impreuna cu parintii ei, chiar in prima zi de vacanta.  Sotul Catalinei este in stare critica, la spital.

Din primele informatii, accidentul a avut loc in cauza carosabilului umed, a ploii torentiale si a vitezei mari cu care conducea soferul. Presa din Turcia scrie ca soferul a pierdut controlul microbuzului intr-un curba, a alunecat pe lateral si s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atat de puternic, incat microbuzul s-a "infasurat" efectiv in jurul copacului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soferul si alti trei pasageri din microbuz au fost si ei dusi la spital, fiind in stare grava. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI