Accidentul grav a avut loc pe o autostradă din Slovenia, vineri dimineață. Trei pasageri au murit, iar mai mulți au fost răniți.

Trei români și-au pierdut viața într-un accident, în Slovenia

Tragicul accident a avut loc pe autostrada Pomurje, între Gančany şi Murska Sobota, în direcţia Murska Sobota.  

Citește și: „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”. O învățătoare din Câmpulung Moldovenesc s-a stins din viață, în urma unui accident tragic

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autostrada spre Murska Sobota şi Maribor a fost complet închisă, iar autoritățile n-au dezvăluit detalii despre modul în care a avut loc accidentul.

Șoferul unui microbuz pentru transportul elevilor a fost prins băut în trafic

Un șofer de microbuz pentru transportul elevilor din Dâmbovița a fost prins băut în trafic, în urma unor verificări efectuate de polițiști.

Polițiștii din Dâmbovița au efectuat mai multe verificări de rutină, iar așa a fost găsit la volan și șoferul unui microbuz școlar.

Citește și: Șoferul unui microbuz pentru transportul elevilor a fost prins băut în trafic

"Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Moreni au oprit pentru control, pe DJ 710A, în localitatea Valea Lungă, un autovehicul destinat transportului de elevi.

După verificarea legalităţii documentelor, conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si