Mai mult decât atât, datorită faptului că întreaga activitate se desfășoară în mediul online, videochatul este ferit de riscurile la care sunt expuse celelalte categorii de job-uri în ceea ce privește eventualele restricții impuse de autorități, care ar putea intra din nou în vigoare pe fondul creșterilor numărului de îmbolnăviri COVID-19 din ultimele zile. 

Deși domeniul videochatului este în continuare supus prejudecăților sociale, beneficiile unui job într-un studio de videochat sunt cunoscute la scară largă, astfel că nu puține sunt tinerele care aleg reprofilarea profesională pentru a-și găsi stabilitatea financiară fără a renunța la echilibrul dintre viața profesioanală și cea

personală.

Te tentează și pe tine ideea de a intra în industria videochatului dar nu știi dacă ai avea succes? Iată care sunt cele 3 semne care denotă faptul că ai tot ceea ce îți trebuie pentru a deveni un model videochat apreciat. 

  1. Ești pasionată de limbi și culturi străine

Jobul de model de videochat presupune purtarea unor discuții în mediul online cu utilizatori de internet din întreaga lume. Majoritatea celor care își petrec timp pe site-urile de videochat provine din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, dar și Europa Vestică, așadar limba engleză este cea pe baza căreia se produce comunicarea dintre model și fani virtuali.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În calitate de model online vei interacționa cu oameni de diverse naționalități, așa că orice altă limbă străină ai cunoaște, reprezintă un avantaj. Chiar dacă nu cunoști limba la nivel nativ, nu trebuie să fii timorată, căci cei care îți vor vizita camera preferă autenticitatea în detrimentul unui accent perfect.

Vei avea ocazia să îți pui în valoare cunoștințele într-un mediu relaxat și distractiv, și mai mult decât atât, vei asimila informații noi și îți vei îmbunătăți aptitudinile lingvistice pe care le ai deja. 

  1. Ești o fire sociabilă și creative

  A fi model de videochat înseamnă a fi creator de conținut, iar pentru a atrage atenția admiratorilor virtuali trebuie să vii cu idei originale și să menții o atmosferă plăcută în cameră. Poți dezbate subiecte de interes general, poți fi atât gazda cât și DJ-ul petrecerii, poți dansa, cânta, poți juca diverse jocuri, cert este că ai libertatea de a-ți impune stilul personal în așa fel încât cei care rezonează cu felul tău de a fi să poată participa la “distracție”. Cel mai important este să fii tu însăți, iar camera ta va deborda de energie pozitivă, lucru care va atrage un număr mai mare de vizitatori și, implicit, câștiguri mai mari. 

  1. Ești foarte ambițioasă și ai obiective financiare serioase

Sunt foarte multe cele care își încearcă norocul în videochat, însă doar o parte dintre modelele din mediul online ajung să câștige peste 10.000$ lunar. Dacă te întrebi care este factorul cheie care influențează încasările, vei rămâne surprinsă să afli faptul că nu frumusețea este cea care face diferența.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Ambiția și determinarea în atingerea obiectivelor financiare sunt factorii care stau la baza câștigurilor fabuloase despre care se vorbește atunci când vine vorba despre videochat. Ceea ce este important să știi, înainte de a lua o decizie cu privire la ofertele de angajare videochat, este că modelele de top aleg să lucreze chiar peste program, căci mai mult timp petrecut online înseamnă încasări mai mari. Dacă, în general, recomandarea studiourilor pentru modelele  începătoare este de a îndeplini un număr minim de 88 de ore pe perioadă, adică  în 2 săptămâni, modelele de videochat de top și-au făcut un obicei de a petrece peste 100 de ore în comunitatea lor virtuală. 

Așadar, dacă te regăsești în rândurile de mai sus, programează un interviu la studioul de videochat specializat în formarea modelelor de top și află cum este să trăiești o viață fără griji. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si