Mama celor trei fetițe moarte a vrut să le scape pe acestea de păduchi și a decis să folosească Tomoxan, una dintre cele mai toxice substanțe care este folosită în general pentru a vindeca râia oilor. Două dintre copile, cea mică şi cea mare, au murit sâmbătă, pe 30 mai, la scurt timp după ce au ajuns la spital, iar surioara lor s-a stins o zi mai târziu, la spitalul din Târgu Mureş, unde fusese adusă în comă. 

Citeste si: VIDEO- Fetițe UCISE de inconștiența părinților

Soluția Tomoxan este folosită pentru îndepărtarea râiei la oi

Tatăl celor trei copii lucra cu ziua la oi, aşa că atunci când familia s-a umplut de păduchi, a făcut rost de Tomaxan, o soluţie extrem de toxică folosită la spălatul oilor.  

La sosirea ambulanței, cele trei fetițe se aflau în stop cardio-respirator,   medicii au încercat să le resusciteze timp de o oră, însă fără rezultate, două dintre fete s-au stins în aceeași zi în care s-au intoxicat cu substanța. Medicii de pe ambulanță au declarat decesul copiilor de 7 şi 9 ani chiar în faţa casei lor din comuna Ungra, judeţul Braşov. 

Sâmbătă, a treia fetiţă, aflată în stare gravă, a fost dusă la Spitalul Judeţean Mureş cu un elicopter SMURD.

Fetele au fost intoxicate[Sursa foto: PixaBay]
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”E în stare gravă, în stop cardio-respirator resuscitat, în momentul acesta este în Terapie Intensivă. Starea ei este foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Probabil că nu a fost diluată soluția aceea și total nepotrivită pentru păduchii omului.”, a declarat sâmbătă, Liliana Ciobanu, UPU SMURD Târgu-Mureş. 

Citeste si: Rămășițele a 215 de copii, descoperite pe locul unei vechi școli

Cea de a treia fetiță a murit la o zi distanță de surorile ei

Din păcate, duminică seara, s-a stins din viață și cea de a treia fetiță. Fetița de 8 ani, cea mijlocie, s-a stins la o zi după ce surioarele ei. 

Potrivit ultimelor informaţii, părinții copiilor sunt cercetați în stare de libertate, iar dosarul morţii celor trei fete de la Ungra a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori şi Familie Braşov. 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si