Marți, 17 noiembrie, trei suspecți au fost reținuți și audiați de către anchetatori în cazul Sabinei, fata ucisă și apoi incendiată pe un teren din județul Giurgiu. Cei trei au fost duși la sediul Parchetului din Giurgiu, iar oamenii legii urmează să ia măsuri în cazul acestora, informează surse judiciare citate de Știrile Pro TV.

În urmă cu o săptămână, autoritățile au reușit să o identifice, după mai multe zile de cercetări, pe tânăra de 32 de ani ucisă şi incendiată într-o valiză pe un câmp din Ghimpați.

Citeste si: VIDEO- Tupeu fantastic de hoț lângă sediul Poliției Române

Citeste si: VIDEO- Morgile, neîncăpătoare. Morții, depozitați pe stadion

Cine era femeia incendiată în valiză

Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Tot acolo își creștea și copilul, un băiat de 8 ani. A plecat acum șase luni de acasă, fără să spună nimănui unde și cu cine. Ultima dată au discutat cu ea acum 2 luni, când le promitea că se va întoarce să ia băiatul, numai că nu a mai apărut. În buletin, domiciliul era în altă parte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia apare în evidențele poliției cu domiciliul în Buftea, unde locuiesc mama și bunica acesteia. Însă se pare că tânăra nu ar mai fi trecut pe aici de ceva timp.

Citeste si: Care este procedura în cazul în care pierzi permisul auto

Victima nu era în relații bune cu propria familie, potrivit Stirile KanalD. Aceasta ar fi renegat-o în urmă cu 8 ani, când Sabina a rămas însărcinată.

Femeia ar fi lucrat la un salon de masaj din centrul Capitalei, spun surse din rândul anchetatorilor. Înainte ar mai fi lucrat la un club, unde era animatoare.

Cercetări dificile în acest caz

Cadavrul ei a fost găsit aruncat într-o valiză, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu. Trupul ei neînsuflețit a fost incendiat, iar procedura de identificare a cadavrului a durat zile în șir. Ea a fost găsită de un șofer de TIR pe data de 30 octombrie, în jurul orei 22.30.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Până în acest moment, anchetatorii nu au găsit adevăratul vinovat pentru moartea acestei femei, însă procedurile continuă.

În continuare, una dintre cele mai importante surse rămân înregistrările video de pe DN 6, acolo unde a fost găsită femeia. Identitatea ei a fost descoperită în baza de date a Poliției Române cu ajutorul amprentelor, deoarece aceasta avea și cazier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si