„În această după-masă, un bărbat a sesizat, prin 112, faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibiţa. Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toţi din Sânpaul, judeţul Mureş, ar fi ieşit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibiţa.

La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenţie ”, a comunicat Poliţia.

Unul dintre tineri a ajuns la mal cu hipotermie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a precizat că unul din tinerii ajunşi la mal prezenta hipotermie, în condiţiile în care temperatura apei lacului Colibiţa era de aproximativ 5 grade Celsius, potrivit Agerpres.

Citește și: Lucia a dispărut. Soțul ei i-ar fi pus gând rău: „Ar fi amenințat-o că o va face să dispară ca Elodia”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La locul solicitării au fost mobilizate două echipaje SMURD, un echipaj de pompieri cu barca şi echipajul de scafandri din cadrul ISU.

Căutările tânărului dat dispărut au continuat şi la lăsarea întunericului.

Cine este tânărul în vârstă de 22 de ani dat dispărut?

Trei tineri au căzut cu hidrobicicleta în lacul Colibiţa. Unul dintre ei este dat dispărut

Trei tineri au căzut cu hidrobicicleta în lacul Colibiţa. Unul dintre ei este dat dispărut

[Sursa foto: Ora de Sibiu]

Incidentul s-a produs în jurul orei 16:00. Cu 30 de minute înainte, tânărul de 22 de ani a ieșit pe o hidrobicicletă alături de doi prieteni. Aceștia nu erau îmbrăcați corespunzător și nu purtau vestă de salvare. Erau îmbrăcați în tricou, pantaloni scurți și șlapi.

„Uitându-mă pe lac, cu binoclu, îi vedeam cum aruncau sticle de pe hidrobicicletă, aruncau în apă. Îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, toţi trei”, a declarat un martor.

Din nefericire, tinerii nu s-au putut bucura prea mult de plimbare, deoarece au căzut în apă. În zonă se afla un pompier, în afara programului, care a observat tinerii de pe o altă ambarcațiune și a intervenit pentru a-i ajuta.

„Am observat o hidrobicicletă cu flotoarele în sus, iar două persoane înotau spre mal. Am întrebat: "Câţi aţi fost?" Au spus trei. "Unul unde este?" Şi au făcut semn că a intrat la fund. Din cauza faptului că ei au început toţi trei să înoate spre mal, iar la o distanţă de 10 metri de ambarcaţiune s-a intrat în panică, cei doi l-au lăsat pe celălalt în urmă şi s-a înecat”, a declarat pompierul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Un jandarm aflat în timpul liber a căzut într-o râpă. Bărbatul nu prezintă semne vitale



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si