Trei persoane au murit într-un accident petrecut în localitatea băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat, miercuri dimineaţă, într-un copac. O tânără de 23 de ani a scăpat cu viață dintre fiarele mașinii și a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bacău.

Citeste si: Accident grav la Vama Ruse. O femeie și un adolescent au murit

" În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin decedate şi o victimă de sex feminin (23 de ani) conştientă, cu multiple traumatisme, preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

Citeste si: Caz șocant în Argeș. Un șofer beat a lovit doi soți care traversau regulamentar

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții

Accidentul s-a petrecut azi-dimineață, în jurul orei 6.50. Două ambulanțe SAJ și o unitate SMURD au ajuns la fața locului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Inițial s-a constatat ca sunt patru persoane implicate în accident, potrivit presei locale. Trei persoane erau inconștiente, între care două erau încarcerate.

Pentru trei persoane s-a constatat decesul. O femeie de 23 de ani, cu multiple traumatisme, a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU Bacău, transmite Desteptarea.ro.

Conducătorul auto care ar fi adormit la volan avea doar 27 de ani.

El era din județul Neamț și conducea autoturismul pe direcția Bacău către Roman. Celelalte două victime aveau 33, respectiv 36 de ani.

Altă tragedie în Bacău- 7 oameni au murit duminică 

Duminică dimineață, 25 iulie, a avut loc un alt grav accident pe Drumul Național 2 (DN2), la ieșirea din localitatea băcăuană Răcăciuni. În urma accidentului au murit 7 persoane, printre care și 2 copii.

Un autoturism marca Mercedes s-a ciocnit frontal cu un microbuz în care se aflau mai multe persoane. Impactul a fost atât de puternic încât toţi oamenii aflaţi în cele două maşini au rămas încarceraţi. În autoturism, pe lângă şofer, se află şi doi copii, pe bancheta din spate, găsiţi inconştienţi.

De asemenea, în microbuz, oamenii au rămas blocaţi, toţi fiind grav răniţi şi inconştienţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si