Accidentul a avut loc in jurul orei 02.00, soferul autoturismului marca BMW, care mergea pe soseaua Giurgiului din direcţia Drumul Gazarului spre strada Luica, intrand cu masina in stalp din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed, a precizat Ovidiu Munteanu.

In masina se aflau patru barbaţi cu varste intre 24 si 28 de ani, trei dintre acestia, care au ramas incarceraţi, fiind scosi de echipele de intervenţie venite la locul accidentului.

Cei trei raniţi, dintre care unul in stare grava, au fost transportaţi la spital, doi la Bagdasar-Arseni si unul la Spitalul Universitar de Urgenţa. A patra persoana din autoturism a refuzat transportul la spital.

Soferul masinii, in varsta de 24 ani, care avea permis de conducere din aprilie 2016, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, a mai spus purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si