Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Trei prieteni au murit pe loc după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR, la Focșani

Tragedie pe centura orașului Focșani, județul Vrancea. Trei tineri și-au pierdut viața într-un accident cumplit care s-a produs în jurul orei 1 noaptea, potrivit presei locale. În coliziune a fost implicat un autoturism Audi A6 și un autocamion.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Claudiu Despa a murit în urma teribilul accident. [Sursa foto: Facebook.com]

IPJ Vrancea: Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice 

“În cursul nopții, ora 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 2 E85, pe centura municipiului Focșani, zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir și un autoturism. În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focșani- Buzău. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Imaginile surprinse la fața locului sunt șocante. Din autoturism a rămas un morman de fiare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, SAJ Vrancea, dar și de la Poliție și Jandarmerie.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI