Trei tipuri de mascara pentru volum și alungire

Mascara este unul dintre produsele de make-up cele mai îndrăgite și, de cele mai multe ori, de nelipsit din trusa de machiaj a oricărei fashioniste!

Redactia Stirile Kanal D, luni 12 august 2024 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De ce o îndrăgim atât de mult? Pentru că adaugă un plus de expresivitate și intensitate privirii, fiind de regulă, piesa de rezistență pe care o folosim pentru a finaliza machiajul și a ieși din casă pline de încredere! 

Fie că îți dorești un machiaj lejer și natural ori cauți să impresionezi cu un look de vedetă, o mascara potrivită poate să evidențieze frumusețea ochilor așa cum nu o poate face un alt produs cosmetic. Îți prezentăm mai jos trei tipuri de mascara pentru volum și alungire, astfel încât să poți alege varianta preferată pentru tine.

Ce este mascara?

Mascara este un produs de make-up conceput pentru a accentua strălucirea și frumusețea naturală a ochilor, menit să atragă atenția asupra privirii și să ofere un boost de încredere purtătoarei. Dacă la începuturile sale, acesta avea la bază un amestec de praf și cărbune și vaselină, astăzi este prezent în diverse formule, dintre cele mai inovative, menite a adăuga volum și intensitate genelor printr-o utilizare sigură și eficientă.

Știa că la ora actuală, pe piață există mai mult de 30 000 de variante de mascara? Cu adevărat impresionant, la fel cu efectul pe care-l poți obține dintr-o aplicare precisă a produsului potrivit! Iată mai jos un top mascara de la Avon, alese în funcție de tipul de periuță, dar și de formula care te va ajuta să oferi definire și volum genelor, precum și o intensitate de neegalat a privirii!

Trei tipuri de mascara pentru volum și alungire

1. Mascara pentru alungire și volum de invidiat

Dacă genele tale sunt subțiri și rare, nu este cazul să-ți faci griji, deoarece avem pentru tine o formulă de mascara care îți oferă tot ce ai nevoie: separare și definire a genelor, plus volum de invidiat! Mascara de tip Wonder Curl Volume este conceput cu polimeri de ultimă generație, pentru a oferi volum, ridicare și curbare perfectă! Fii gata să experimentezi gene bogate și ondulate, care rezistă întreaga zi! Bucură-te de efect de gene mai lungi, pline de volum datorită acestei tehnologii inovative dar și a periuței curbate, care menține genele ridicate și le ondulează de la rădăcină la vârf.

2. Mascara pentru volum și alungire, pentru gene ca de vedetă

Mascara Wonder Curl are peria curbată, în formă de semilună, ce prinde, ridică și oferă ondulare pe fiecare geană în parte. Și acest tip de mascara este formulat cu polimeri pentru a conferi volum, fixare și a menține genele curbate și ridicate întreaga zi! Te vei bucura de rezistență optimă și arcuire, geană cu geană, deci fii gata să impresionezi cu un look precum al unui star de la Hollywood!

3. Mascara cu cinci beneficii într-un singur produs

Lash Genius este produsul vedetă de care ai nevoie pentru a obține un look natural, fără efort! Acesta conferă volum, alungire, separare, definire și pigmentare intensă dintr-o singură aplicare! Este ușor de purtat dar și de folosit, oferind tot confortul și beneficiile pe care le cauți de la un astfel de produs.

Ce spui, deci? Cinci efecte, cu zero compromisuri, pentru alungire, separare, ridicare, definire și culoare, un produs de nelipsit al iubitoarelor de gene de impact! De altfel, mascara Lash Genius se află în topul preferințelor utilizatoarelor, cu recenzii de 5 stele pentru toate aceste cinci beneficii, all-in-one! Formula cu gel acoperă genele de la rădăcină la vârf cu o culoare intensă, iar periuța de tip Smart Control îți permite să separi cu ușurință și să aranjezi fiecare geană. Adaugă-l în trusa ta de machiaj, pentru o privire emblematică și un look complet, bine definit!

Așadar, ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un boost de încredere la plecarea de acasă! Alege varianta preferată de mascara și bucură-te de gene uimitoare, pline de volum!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este... Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”
spotmedia.ro
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si