Trei turiști de pe litoral au fost salvați în ultim moment din valurile agitate. Salvamarii au reușit să îi scoată la timp cu un ski jet.
Un bărbat de 62 de ani a fost primul adus la mal, după ce salvamarii au văzut că nu mai poate veni singur.Un echipaj de ambulanță l-a preluat și i s-a acordat îngrijiri medicale.

Citeste si: Adolescent de 18 ani, căutat în Dunăre. O fată de 16 ani, salvată de cetăţeni bulgari care erau cu o barcă

După câteva momente, un alt bărbat era pe cale să își piardă viața. Acesta a fost dus de valuri în larg. Avertizările nu au fost suficiente, așa că un al treilea turist a fost la un pas de tragedie. Marea agitată poate lua viața chiar și celor care știu să înoate. Până acum, 12 oameni și-au pierdut viața în apele mării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cei doi prieteni au murit înecați la Costinești. Aurel și Lucian se aflau la muncă, pe litoral

Un adolescent de 18 ani este căutat în apele Dunării

Un adolescent de 18 ani, posibil înecat în Dunăre, este căutat de echipajele de salvare. O fată de 16 ani care se afla cu el a fost salvată de cetăţeni bulgari care se aflau pe o barcă.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Zimnicele. 

Citeste si:  Un turist a mers pe o plajă din Grecia cu „pachețelul de acasă”. Cum a fost sancționat

„  Misiune de căutare a unui tânăr, de cca. 18 ani, posibil înecat în Fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă” , a

transmis, joi seară, ISU Teleorman.   

Citeste si: VIDEO- Zi neagră pe litoral. Salvamar mort când încerca să salveze un turist. Trei decese într-o zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si