Pompierii din cadrul Detașamentului Arad intervin, marți în jurul prânzului, la un accident feroviar, care a avut loc în Arad, la viaductul din cartierul Aradul Nou.

Citește și: VIDEO- Întârzierea trenurilor a devenit o problemă. În anul 2022, CFR a înregistrat întârzieri de până la 8 ani

Potrivit presei locale, doua cisterne au deraiat de pe linii, incidentul fiind urmat de un incendiu.

La fața locului, au fost trimise două autospeciale de stingere și o autospecială de descarcerare. ISU Arad a transmis că motorina dintr-un vagon s-a scurs pe câmpul din apropiere.

Pompierii din cadrul Detașamentului Arad intervin la fața locului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tren cu cisterne de motorină, deraiat la Arad

Tren cu cisterne de motorină, deraiat la Arad

[Sursa foto: Aradon.ro]

Circulația trenurilor, blocată

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar a fost restricționat, începând cu ora 13.00, pe relația Aradu Nou – Arad, din cauza incidentului feroviar în care este implicat un tren privat de marfă încărcat cu motorină.

„La ieșire din stația Aradu Nou, 2 vagoane din compunerea trenului privat de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat.

Garnitura privată are în compunere 26 de vagoane încărcate și circula în relația Drobeta Turnu Severin – Arad. În acest moment, reprezentanții SRCF Timișoara analizează, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călatori, variantele posibile pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor de călători care erau programate să tranziteze zona respectivă", au transmis reprezentanții CFR. 

Conform sursei citate, personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Aradu Nou – Arad să fie redeschisă în condiții de siguranță.

Forțele de intervenție rămân mobilizate la fața locului pentru evitarea oricărui pericol, potrivit Aradon.ro.

Știre în curs de actualizare

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si