Close sidebar
Close sidebar

Un tren de pasageri a deraiat în județul Iași. Momente de panică printre călători

Un tren de pasageri a deraiat în județul Iași, în dreptul localității Podul Iloaiei. Au fost momente de panică printre călători, potrivit presei locale.

Sorin Negru,

Trenul ar fi sărit de pe șine într-o curbă.

[Sursa foto: Arhiva]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou incident feroviar a avut loc vineri în județul Iași, la doar o zi după ce un tren de marfă a deraiat. De data aceasta este vorba de un tren Regio de pasageri.

Citeste si: VIDEO- CFR scumpește biletele de tren de la 1 iulie

Din primele informații, se pare că trenul de călători Iași – Hârlău a sărit de pe șine în localitatea Podu Iloaiei, informează  BZI.ro.

Tren de pasageri, deraiat în curbă

Potrivit sursei citate, trenul ar fi sărit de pe șine într-o curbă.

Au fost momente de panică pentru călătorii din vagoane, dar deocamdată nu sunt informații despre persoane rănite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

România se află de câteva zile sub avertizare de caniculă, fapt care pune în pericol și circulația trenurilor.  

Un alt tren deraiat în zona Podu Iloaiei

În urmă cu doar o zi, un tren privat de marfă care aparține operatorului de transport feroviar de marfă GFR și circula pe relația Port Constanța- Cristești-Jijia a deraiat  între stațiile Sârca- Podu Iloaiei.

Din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulație, firul I fiind închis pentru lucrări programate, potrivit unui comunicat al companiei.

În urma deraierii celor 11 vagoane au fost rupți și 7 stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Știre în curs de actualizare

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI