Close sidebar
Close sidebar

Tren, microbuz, masina... Care ar fi cel mai rentabil si sigur mijloc de transport in Romania? Urmariti in reportajul urmator!

O fi benzina scumpa, dar pe distante lungi cu greu ne vine sa ne lasam masina acasa. Cel mai sigur mijloc de transport ar fi trenul, dar din ce in ce mai multi romani aleg, la sfarsit de saptamana, sa calatoreasca dintr-o parte in alta a tarii cu alte mijloace de transport.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calatorim dupa buget si, chiar daca n-avem pretentii mari, vrem neaparat confort, dar si sa stam putin pe drum. In Romania, le-avem pe toate... imprastiate!  

Pe distanta Sibiu-Bucuresti, calatoria cu trenul nu e cea mai convenabila varianta: in vreme ce un bilet la clasa a doua costa 72 de lei, unul de autocar e 50. Cei care aleg ca o firma privata sa ii duca la destinatie spun ca nu doar ca platesc mai putin, dar ajung putin mai repede unde vor si in conditii bune. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In ciuda criticilor, trenul ramane preferatul studentilor. Motivul este, mai mereu, acelasi.
Cand la mijloc sunt kilometri multi, varianta rapida e avionul! Rezervat de pe-o zi pe alta, zborul nu este, totusi, deloc ieftin. 
Acolo unde exista, masina personala e o varianta buna: nu veti suferi din pricina conditiilor, ci poate dupa banii dati pe benzina. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI