Close sidebar
Close sidebar

Tren plin cu tancuri americane, filmat intre Suceava si Pascani! Vezi incotro se indreptau vagoanele incarcate cu vehiculele blindate!

Un tren incarcat cu tancuri Abrams, de productie americana, a fost filmat zilele trecute in Moldova.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile cu un tren ce transporta mai multe tancuri a fost filmat in timp ce se in indrepta spre Vatra Dornei, pe calea ferata dintre Suceava si Pascani, iar clipul a fost postat pe YouTube. Potrivit descrierii, trenul avea 20 de vagoane, din care 18 erau incarcate cu tancuri.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

„Trenul cu tancuri se indreapta spre statia Suceava venind dinspre Pascani. Trenul era remorcat de locomotiva electrica 40-0894-6 a depoului Pascani cu locomotiva electrica 474-036-7 ca impingatoare. Trenul era alcatuit din 20 de vagoane, din care 18 incarcate cu tancuri.

Trenul cu tancuri a plecat mai departe spre Vatra Dornei pe Magistrala 502”, este descrierea inregistrarii video postate pe YouTube.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI