Minora a trecut prin clipe de coșmar. Ea a ajuns de urgență la spital după ce a vrut să fie „la modă” pe TikTok. Tânăra a făcut un trend de pe această aplicație, iar acum are nevoie de operații estetice.

Citește si: UPDATE: Tinerii care se dădeau interlopi şi terorizau adolescenții sunt cercetați în libertate

Atenție mare, părinți! Un nou trend periculos circulă pe TikTok.

Acest lucru le poate pune în pericol viața copiilor. Prima victimă a fost o fetiță de numai 10 ani.

Trend periculos pe TikTok

Fata din Marea Britanie s-a ales cu răni destul de grave. Într-o noapte, a mers în vizită la una dintre prietenele sale și cele două au petrecut împreună timp pe TikTok. Au văzut un videoclip și s-au hotărât să facă și ele același trend.

În videoclipul vizionat de ele se prezenta un mod de a folosi spray-ul deodorant pentru a-ţi răci mâinile și a le simţi „ca de gheaţă". Cea care a încercat prima dată a fost prietena fetiței de 10 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru ca efectul să fie mai intens, copila de 10 ani, spre deosebire de prietena ei, a pulverizat substanța mai multe secunde pe piele, până când nu a mai suportat, dorind să fie sigură că va ”bate recordul”.

Citește si: VIDEO| Tzancă Uraganu- petrecere de cinci stele pentru fiica sa Uraganitza. Cum a reacționat logodnica Marymar

Când au observat ce a pățit fiica lor, părinții au dus-o de urgență la spital.

Cadrele medicale i-au anunțat că ar avea nevoie de o operație estetică, deoarece rana cu care s-a ales se va vindeca cu greu.

Mama copilei, o femeie în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că fiica ei este un copil sensibil și că nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest din partea ei, mai ales în condițiile în care, mai tot timpul, este un copil cuminte.

Citește si: VIDEO| Român împușcat în Marea Britanie. Nu s-a găsit încă vinovatul

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„S-au jucat cu un tub de deodorant... Nu mi-a venit să cred când i-am văzut mâna. Nu știam dacă să râd sau să plâng. Practic şi-a provocat singură o degerătură. Prietena ei încercase prima, dar nu pentru la fel de mult timp. Aşa că i-a urmat exemplul. A fost un mare şoc, mai ales că e un copil sensibil. De obicei nu face probleme, nu trebuie să stai cu ochii pe ea mereu.

Şi-a pierdut pentru puţin timp simțul rațiunii", a povestit mama fetei, potrivit aceleiași surse.

Citește si: Bianca Drăgușanu a rupt TikTok-ul în două! Cu ce personaj celebru a ales să aibă primul meci live?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si