Close sidebar
Close sidebar

Trenurile care circula intre Bucuresti si Craiova au intarzieri, dupa ce mai multe persoane au incercat sa fure cabluri

Instalatia de semnalizare din zona de actiune a statiei CFR Chiajna s-a defectat sambata dupa ce mai multe persoane au incercat sa taie si sa fure cablurile, a anuntat compania CFR, administratorul infrastructurii pentru transportul de calatori si marfa pe calea ferata. Oana Branzan, purtatorul de cuvant al companiei, a declarat sambata pentru News.ro ca trenurile care circula intre Bucuresti si Craiova si in sens invers au intarzieri de aproape o ora, dar situatia va fi remediata in aceasta noapte.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

”Se inregistreaza intarzieri de circa 60 de minute in traficul trenurilor care tranziteaza zona statiei Chiajna. Sunt afectate trenurile care circula pe directia Bucuresti- Craiova si Craiova-Bucuresti”, a declarat pentru News.ro Oana Branzan, purtatorul de cuvant al companiei.

Ea precizeaza ca in prezent se lucreaza la repunerea in functiune a instalatiei, urmand ca in cursul noptii problema sa fie remediata.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

”Instalatia de semnalizare din zona de actiune a statiei Chiajna este defecta, ciculatia se desfasoara pana la remediere prin comanda telefonica”, a anuntat sambata CFR.

Oficialii companiei spun ca situatia a fost cauzata de faptul ca persoane inca neidentificate au incercat sa taie si sa fure cablurile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI