Trei cadavre au fost găsite, marţi seară, într-un apartament de pe Calea Moşilor din Capitală, poliţiştii şi procurorii demarând ancheta la fața locului.

UPDATE. Suspectul, reținut pentru 24 de ore. Principalul suspect al triplei crimei a fost interogat pe parcursul nopții de criminaliști și reținut de procurori pentru 24 de ore. 

"Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi. Două dintre victime erau în saci, a treia victimă era în baie", a declarat procurorul de caz.

La audieri a fost adus și fratele geamăn al suspectului. Criminaliștii nu exclud ca frații gemeni să fi fost complici în această crimă.

Triplă crimă pe Calea Moșilor din Capitală

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pe Calea Moşilor din Bucureşti au fost descoperite trei cadavre.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Citește și: VIDEO Ultimele clipe de viață ale băiețelului de 9 ani, ucis în Pantelimon. Zeci de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum, în timp ce surioara lui îl așteaptă să se joace împreună

Primele date de la faţa locului arată că unul dintre trupurile neînsufleţite aparţine unei femei, iar celalalte două sunt băgate în saci şi ar fi vorba de doi copii.

Polițiștii Secției 8 și polițiștii de la Omoruri au sosit adresa din Calea Moșilor în jurul orei 18:00, după ce un apel la 112 anunța într-un bloc o triplă o triplă crimă.

Este vorba despre o familie formată dintre dintr-o femeie și cei doi copii ai săi.

Cine este principalul suspect în cazul triplei crime din Capitală

Principalul suspect ar fi băiatul femeii, care, spun martorii, și-ar fi ucis mama, sora și un frate. De altfel, una dintre victime ar fi fost găsită, spun anchetatorii, chiar în pragul ușii.

Suspectul a fost prins și este acum în custodia poliției, la audieri.

Potrivit surselor din anchetă, femeia locuia în casă împreună cu cei patru copii, trei băieți, dintre care doi gemeni și o fată. Principalul suspect este unul dintre frații gemeni, cunoscut cu probleme psihice. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si