Close sidebar
Close sidebar

Tristețe de nedescris la capela unde este depus trupul tânărului român mort în Cambogia! Iubita lui, devastată de durere: "Aveam planuri multe!"

Lacrimi amare și tristețe uriașă la capela unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Bogdan Mihai, tânărul de 35 de ani care a murit într-un accident de barcă în Cambogia.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a întâmplat în urmă cu aproape o lună. O barcă turistică cu pasageri străini, condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, se îndrepta spre digul Bora, când, la un moment dat, s-a ciocnit cu o altă navă turistică, condusă tot de un localnic, cu 16 pasageri la bord.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imediat după incident, Ambasada României la Hanoi s-a ocupat de repatriere, iar trupul tânărului a fost adus în țară, iar astăzi a fost depus la capela cimitirului Ghencea Civil.

Părinții și iubita au fost acolo și au plâns la căpătâiul lui.

"Era un băiat plin de viață, glumeț. Plecase acolo și o ducea bine. Stătea toată ziua cu animalele, cu păsările, în natură. Aveam planuri frumoase împreună. Nu eram genul de persoane care să ne stabilim viitorul, dar aveam și noi planuri. Acum, așteptăm să se termine tot coșmarul ăsta", a declarat iubita lui Bogdan.

Mai multe detalii despre acest caz vezi diseară la Știrile Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI