În Madrid urmează ca trotinetele electrice de închiriat să fie interzise. Decizia a fost adoptată de primarul Jose Luis Martize-Almeida, care a declarat că va retrage autorizațiile firmelor care închiriază trotinete, pentru a-și proteja cetățenii.

Fără trotinete electrice de închiriat în Madrid

Primăria capitalei din Spania a declarat că va retrage autoritația firmelor care se ocupă cu închirierea trotinetelor electrice. Motivul pentru care s-a ajuns la această decizie este că respectivele firme de profil nu au respectat condițiile impuse, necesare pentru a oferi siguranță cetățenilor, potrivit informațiilor transmise de diario.madrid.es.

Citește și: "Mi-au măcelărit copilul" Cristian a fost bătut cu bestialitate de o gașcă de tineri, în Botoșani. Adolescentul se întorcea de la o petrecere când a fost atacat din senin

Retragem autorizaţia firmelor care închiriază trotinete pe străzile oraşului. Nu au respectat condiţiile impuse pentru garantarea securităţii pietonilor, în special a persoanelor vârstnice. Prioritatea noastră este integritatea fizică şi securitatea madrilenilor, a declarat primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, pe platforma socială X.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Madrid intră cu această decizie în rândul orașelor care au interzis trotinetele electrice, precum Paris, Montreal, Las Vegas şi New Orleans. În schimb, în orașe precum Barcelona, Toronto și New York, firmele de profil nu au primit niciodată autorizații.

Citește și: Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni. Lucrările de termoficare vor fi finalizate până la venirea iernii: "Ne-am grăbit să facem toate avariile"

În orașele în care există posibilitatea de a închiria trotinete electrice, există restricții și reguli privind numărul de trotinete în uz, a vitezei maxime sau accesul pe trotuare sau în zonele pentru pietoni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si