Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cine nu va mai avea voie să circule cu trotinetele electrice

„Vorbim despre un proiect al primăriei Capitalei care prevede un nou regulament pentru folosirea trotinetelor electrice. Mai exact, sunt vizați tinerii sub 14 ani, acestora le-ar putea fi interzis să conducă trotinete electric ce din aplicațiile de ride-sharing, iar adolescenți între 14 și 16 ani vor fi obligați să poarte cască de protecție.

De asemenea, proiectul mai prevede și ca în anumite zone din București, cum ar fi Centrul Vechi, accesul trotinetelor să fie interzis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul vine în contextul în care numărul accidentelor s-a dublat în ultimii ani. 8 persoane au murit, iar alte peste 100 au fost rănite grav în accidentele de trotinetă numai anul trecut.

Proiectul urma să fie discutat în Consiliul General al Capitalei, dar a rămas în dezbatere asta după ce ședința s-a amânat. Acum rămâne de văzut dacă propunerile se vor transforma în legi locale.”

, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si