Tineti-va respiratia- Trage aer in piept si tine-ti respiratia timp de 20 de secunde. Repeta procesul asta de doua trei ori si o sa vezi ca da roade.

Ceaiul de vasc- acest preparat te ajuta sa scapi de sughit. Totusi, el trebuie preparat din timp pentru ca dureaza. Trebuie puse patru lingurite de vasc in 250 de mililitri de apa. Lasati la macerat timp de 8 ore si de fiecare data cand va apuca sughitul il puteti consuma.



Mierea- pune miere pe limba. Amesteca cu putina apa calda si tine-o sub limba si apoi inghite. Siguri o sa scapi de sughit.

Incearca sa inghiti aer, fara sa inchizi gura
- Metoda este buna si da roade imediat.

Ceaiul de marar-
Si acest ceai este bun pentru a te ajuta sa scapi de sughit. O lingurita de seminte de marar pusa in 250 de mililitri de apa calda face minuni.

Incearca ceva acru-
un aliment acru face sa sughitul sa se opreasca. Testeaza asta cu o bucata de lamaie sau un castravete murat.

Ti se intampla sa te apuce sughitul in momente nepotrivite? Atunci cand se intampla nu stii cum sa scapi repede de el? Ei bine, uite o lista de trucuri care te ajuta sa scapi repede de el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si