Close sidebar
Close sidebar

Trucuri pentru ca sa ploua cu bani si dragoste asupra ta in 2018. Cum sa atragi norocul de partea ta

Vreti sa atrageti norocul in viata voastra? O modalitate foarte buna de a va schimba destinul este sa faceti niste schimbari in casa, sa folositi trucuri si, cel mai important, sa aveti o atitudine pozitiva si adecvata fata de viata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

1. Rearanjati casa

In conformitate cu principiile Feng Shui, intrarea in casa este cheia fluxului energetic pozitiv. Deci, o recomandare buna pentru a aduce noroc in viata voastra este sa va pastrati drumul liber fara obstacole si sa pastrati spatiul perfect luminat. Facand acest lucru va da drumul la lucrurile bune care intra in viata voastra.

2. Puneti flori proaspete (fara spini) in casa

Nu numai ca va umple mediul de viata, dar si ele permit energia pozitiva sa curga mai bine.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

3. Vopsiti casa in culori potrivite

Este esential ca usa sa fie o culoare care da energia buna. Pentru a face acest lucru, trebuie sa tineti cont de orientarea sa: usile orientate spre sud ar trebui sa fie vopsite intr-o culoare calda, in timp ce usile orientate spre nord ar trebui sa fie negre sau albastre.

Mai multe detalii pe revista Teo

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI