Close sidebar
Close sidebar

Trump, întrebat cine e mai faimos decât el pe pământ: "Iisus Hristos"

Modestie din partea președintelui SUA, Donald Trump. A recunoscut că nu este cel mai faimos om de pe pământ..., ci o singură ființă îl depășește: Fiul lui Dumnezeu!

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele american Donald Trump a declarat în timpul unui miting electoral din Greenville, Carolina de Nord, că nu este cea mai faimoasă persoană din lume, fiind depășit ca notorietate de Iisus Hristos.

„Cineva mi-a zis ieri 'ești cea mai faimoasă persoană din lume de departe'. Am zis 'nu sunt'...mi-a zis 'cine e mai faimos?' Am zis 'Iisus Hristos'”, și-a amintit Trump, stârnind urale din partea susținătorilor săi, potrivit Hotnews.ro.

Donald Trump a mai spus: „nu îmi asum niciun risc...nu mă cert cu Iisus Hristos”, spre amuzamentul audienței sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O familie întreagă răpusă de COVID-19. Opt membri loviți de teribilul virus

Donald Trump către Joe Biden: Trebuie să te ajute șefu’ 

Înainte de a îl pomeni pe Iisus, Trump a transmis condoleanțe pentru Joe Biden, după ce două persoane angajate în campania sa au fost testate pozitiv la noul coronavirus.

„Cu măști sau fără măști, poți să faci ce ai face, dar să știți, tot trebuie să te ajute șefu’!”, a spus Trump arătând spre cer.

Citeste si: Caz șocant în India: Un bărbat a fost declarat mort din greșeală și a fost pus în congelator mortuar

Discursul președintelui vine la o săptămână după ce Eric Trump declara că tatăl său „literalmente a salvat Creștinismul”.

Joe Biden, contracandidatul democrat al lui Donald Trump, este creștin catolic practicant și încearcă să obțină sprijinul unui segment compact de votanți care l-au susținut pe Trump în 2016 – creștinii evanghelici din SUA. Peste 1600 de lideri religioși și-au anunțat susținerea pentru Biden săptămâna trecută, conform The Hill.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI