Cei doi sefi de stat au fost intrebati, la conferinta de presa comuna care a avut loc la Casa Alba, daca au existat discutii pe tema programului Visa Waiver si a includerii Romaniei in acest program.

Iohannis si Trump au incercat initial sa raspunda simultan intrebarii, primul incepand prin a spune "Da", fara a-si continua insa fraza, dupa care a venit raspunsul presedintelui american::" Nu am discutat, dar in mod cert vom discuta”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El i-a dat apoi cuvantul lui Iohannis, care a afirmat ca acest aspect a fost mentionat si la Casa Alba, si cu ocazia altor intalniri.

"Am mentionat acest aspect, dar l-am mentionat si in timpul altor intalniri, pentru ca este important pentru noi, este important pentru romanii care vor sa vina in SUA. Tot mai multi oameni vin din Romania in SUA, unii vin ca turisti, unii vin pentru afaceri, cei care vin pentru afaceri ar trebui incurajati.

Asa ca problema vizelor ar putea fi important sa o discutam si probabil ca vom avansa in aceasta privinta”, a afirmat Klaus Iohannis, in timp ce Donald Trump dadea din cap aprobator.

Oficiali americani au spus in mai multe  randuri ca Romania nu indeplineste conditia referitoare la rata refuzurilor, care trebuie sa fie mai mica de 3% in cazul solicitarilor de vize de afaceri sau turistice.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si