Close sidebar
Close sidebar

Trupa Metallica va susține online un concert acustic caritabil

Metallica, una dintre cele mai faimoase formaţii rock din lume, care a susţinut turnee în fiecare an din 1982, dar în 2020, din cauza pandemiei, a trebuit să-şi refacă strategia pentru a ajunge la public şi a pregătit mai multe show-uri cu plata online, conform Variety.

Alina Raducu,

Trupa Metallica va susține online un concert acustic caritabil

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Metallica, concert caritabil online

Trupa va cânta live online, acustic, de la sediul din nordul Californiei, show care va fi transmis prin Nugs.net. Show-ul va fi unul caritabil.

Toate veniturile de pe urma concertului vor fi transferate fundaţiei trupei, All Within My Hands, care a sprijinit mai multe bănci de alimente şi iniţiative în domeniul educaţiei din SUA şi din lume, în acest caz fiind organizată o licitație.

Biletele pentru concertul din 14 noiembrie sunt puse în vânzare prin nugs.tv pentru 14,99 dolari.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Evenimentul va fi disponibil pentru cei care au cumpărat bilete şi îl vor putea vedea de oriunde şi de câte ori vor dori în 48 de ore.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI