Sindicaliștii din Poliție doresc să dea în judecată trupa Paraziții din cauza unei piese pe care aceștia au scos-o recent, și anume ”Antimiliție”. Motivul? Polițiștii consideră că versurile melodiei sunt jignitoare.

”Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat, pentru Mediafax, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii. Deocamdată nu ştim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Iată o parte din versurile melodiei: ”Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist/ N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist/ Ba-i lingău convins dacă n-ai nici-un vis fă-te poliţist/ Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si