Cei de la IPJ Arad susțin că este vorba despre cadavrul unui băiețel ce se afla în barca care s-a răsturnat pe Mureș.

Trupul băiatului găsit în râul Mureş, în Ungaria, a fost identificat

”În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului, descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c..

Este vorba despre unul dintre copiii minori, căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c., când,  pe râul Mureş, în zona localităţii Semlac, o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat”, a transmis IPJ Arad.

Citește și: Copiii dispăruți în apele Mureșului ar fi fost găsiți

Corpul băiețelului a fost transportat la serviciul de Medicină Legală Szeged, pentru a fi identificat. 

Citește și: VIDEO- Cei doi copii dispăruți în apele Mureșului ar fi fost găsiți în Ungaria

Autoritățile caută în continuare trupul unui fetițe cu ajutorul pompierilor și al scafandrilor.

Cei doi copii dispăruți în apele Mureșului ar fi fost găsiți în Ungaria

Cei doi copii dispăruți împreună cu tatăl lor în apele râului Mureș ar fi fost găsiți la zeci de kilometri distanță de locul accidentului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este cel de-al doilea bărbat găsit fără suflare în Mureș? Familia lui Andrei este devastată de durere: „Doamne, fă o minune!”

La o săptămână după tragedia din minivacanța de 1 Mai, cei doi copii dispăruți împreună cu tatăl lor și logodnicul mamei lor în apele Mureșului ar fi fost găsiți la zeci de kilometri distanță de locul unde s-a petrecut accidentul. Mai precis pe teritoriul Ungariei, potrivit Observator.

Autoritățile vecine au cerut poze și semnalmentele copiilor pentru a reuși să afle cu exactitate dacă este vorba despre ei. Acum, un echipaj de poliție din România a plecat în Ungaria pentru identificarea celor doi. 

Citește și: VIDEO- Trupul unui bărbat, dat dispărut după ce o barcă s-a răsturnat în Mureș, a fost găsit în apele râului. Doi copii încă sunt căutați de autorități

Duminică, a fost găsit și tatăl celor doi copii, după ce vineri din ape a fost scos cadavrul bărbatului mai tânăr. ” Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De amintit faptul că în barca care s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam din judeţul Timiş erau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii. Şapte persoane au reuşit să se salveze, însă un copil de 4 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost căutate de atunci de pompieri şi scafandri. 

Citește și: „Frumoasa și deșteapta mea nepoțică nu mai e! S-a dus la îngeri!” Ea este Ramona, tânăra de 27 de ani care s-a stins în lacul Snagov. Ce s-a întâmplat înainte să cadă de pe skijet?

Conducătorul bărcii a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat, el fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si