Un bărbat în vârstă de 50 de ani a dispărut, miercuri, în râul Ialomița, în timp ce încerca să strângă PET-uri. Persoana a fost găsită înecată în râu, în această dimineață.

Citeste si: Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit, pe râul Timiș

„Miercuri, 17 august, victima se afla împreună cu un alt bărbat (apelantul), la strâns de PET-uri. A căzut în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă”, se

arată într-un comunicat de presă al ISU Ialomiţa.

Citeste si: VIDEO| Un copil, lăsat pe o saltea pe plaja din Vama Veche, a ajuns în apele Bulgariei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trupul bărbatului a fost scos și predat Serviciului de Medicină Legală.

Două echipaje din cadrul Detașmentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o barcă au venit în sprijinul căutărilor.

Un bărbat s-a înecat în râul Timiș, în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat, aflat la pescuit pe râul Timiș, aproape de granița cu Serbia, a murit.

Alarma a fost dată de un cunoscut al bărbatului.

Citeste si:  Un bărbat de 64 de ani s-a înecat în timp ce se afla la pescuit

„A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și dislocate la locul intervenției următoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară  SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri.

Citeste si: VIDEO: Doi tineri au dispărut în apele mării, în Costinești

De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, în sprijinul acestora au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barcă și 2 subofițeri din cadrul Stațiilor de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare”,  transmit reprezentanții ISU Banat. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si