Tragedie, noaptea trecută, în comuna argeșeană Lerești. Bărbatul care locuia singur fusese vizitat noaptea trecută de nepoata lui.

„E frate cu mama mea. Îi aduceam mâncare când puteam. Eu i-am făcut focul. Eu între timp am plecat. M-a sunat un vecin că a luat foc casa.”, spune nepoata acestuia.

Citește și: Incendiu puternic într-o pădure de la Slănic Moldova. Pompierii au intervenit

„Ne-am deplasat la locul solicitării cu trei autospeciale de apă și spumă și un echipaj SAJ. În interior a fost surprins proprietarul, ulterior fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.”, a declarat Plutonier adjunct ISU Argeș.

Citește și: Panică într-un centru comercial din Timișoara după ce un adolescent a sunat la 112 să raporteze o bombă

Incendiu puternic într-o pădure de la Slănic Moldova. Pompierii au intervenit

Pompierii de la ISU Bacău au intervenit în cursul nopții pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o pădure din Slănic Moldova. Incendiul a fost localizat în jurul orei 00:30, iar cei de la ISU au rămas să supravegheze zona cu ajutorul  echipelor mixte de pompieri și lucrători SVSU

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acţiunea de stingere s-a reluat în această dimineaţă, când a avut loc schimbul de efective.

Citește și: Un tată a murit la câteva ore după înmormântarea fiicei sale de 23 de ani, care a căzut de la balconul unui club de noapte/ Sora fetei: ”A fost cea mai frumoasă, cea mai amuzantă fată, cu cel mai molipsitor râs”

În aceste momente, la locul indicat acţionează 25 de pompieri militari şi un voluntar ce încadrează următoarele mijloace: trei autospeciale de stingere, un UTV şi trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă. De asemenea, la acţiunea de stingere participă şase lucrători ai Ocolului Silvic Tg. Ocna şi trei lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tg. Ocna. Menţionăm faptul că nu există pericolul propagării incendiului către locuinţe  ”, a transmis, duminică,  ISU Bacău.

Citește și:  Incendiu la o școală din Constanța

Pentru stingerea incendiului au intervenit 15 pompieri militari şi 10 lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi doi lucrători ai Ocolului Silvic Târgu Ocna.  

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Citește și: O tânără piromană a băgat spaima în Sectorul 3 al Capitalei

O tânără piromană a băgat spaima în Sectorul 3 al Capitalei

O petrecere cu minori s-a transformat într-un incendiu care ar fi putut cuprinde un bloc întreg.

Tânăra de 16 ani s-a gândit să se distreze și a dat foc mai multor lucruri din casă. 

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

Scenele șocante au fost surprinse de o vecină, după ce apartamentul din sectorul 3 al Capitalei, în care tinerii petreceau, a fost curpins de  flăcări. Prietenii pe care tânăra de 16 ani i-a invitat la petrecere au reușit să fugă din casă imediat ce incendiul a izbucnit, însă, ea a fost încolțită de flăcări.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si