Corpul Danielei Demafelis a fost gasit pe 6 februarie într-un apartament din orasul Kuweit, care a fost declarat parasit de mai mult de un an.

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a spus ca trupul femeii poarta semne de tortura si au existat indicii ca ea a fost strangulata.

Moartea ei este cea mai recenta tragedie a unui muncitor din Filipine, aceasta tara fiind un important exportator de forta de munca, aproximativ o zecime din cei 100 de milioane de cetateni ai acestei tari lucrand în strainatate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fel precum "capsunarii" romani, acesti lucratori au fost numiti eroi ai tarii, deoarece veniturile pe care le trimit acasa au sustinut economia natiunii din Asia de sud-est de zeci de ani, reprezentand aproximativ 10% din produsul intern brut anual.

Joanna Daniela Demafelis a sosit pe aeroportul din Manila, într-un sicriu care a fost îmbratisat de sora ei care plangea în hohote, în timp ce fratele sau plangea linistit si o consola, dar amandoi fiind coplesiti de emotie si durere.

" Sper ca surorii mele i se va face dreptate", a declarat fratele surorii decedate reporterilor.

Citeste mai mult AICI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si