Potrivit unui comunicat transmis luni dimineață de MAE, Consulatului General al României la Trieste a contactat în regim de urgenţă autorităţile italiene pentru a confirma informaţia apărută în presa italiană cu privire la găsirea unui trup neînsufleţit în apele râului Natisone, provincia Udine.

Oficialii români au obţinut date despre identitatea şi cetăţenia persoanei decedate. Autorităţile italiene au comunicat oficiului consular că persoana decedată este cetăţean român.

Rezultatele anchetei confirmă că aceasta este cea de-a treia victimă a accidentului menţionat anterior, precizează MAE. Este vorba de tânărul Cristian Molnar, luat de ape împreună două prietene românce.

Unde a fost găsit trupul fără viață al lui Cristian

Știrea inițială. Chiar dacă autoritățile nu au făcut încă identificarea oficială, cadavrul găsit duminică dimineața ar fi al românului, scrie presa din Italia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cadavrul găsit duminică în râul Natisone ar aparține lui Cristian Molnar, cel de-al treilea tânăr care a fost luat de ape cu aproximativ trei săptămâni în urmă în cursul viiturilor care au lovit Italia, scrie Rai News.

Până în acest moment nu a fost realizată o identificare oficială a trupului fără viață, dar cel mai probabil este vorba despre Cristian Molnar, tânărul în vârstă de doar 25 de ani din România, mai scris presa italiană.

Citește și: VIDEO România ar putea fi o destinație râvnită pentru nunți. Castelul lui Dracula, la mare căutare printre mirii de peste hotare

cristian molnar, inundatii italia, tanar mort

Salvatorii l-au căutat săptămâni întregi pe români. 

[Sursa foto: Facebook]

Trupul fără viață, descoperit la câteva săptămâni de la tragedie

Corpul tânărului român a fost prins de către stânci și vegetație la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. Munca pompierilor care l-au căutat pe Cristian a fost ușurată de faptul că apele au început să mai scadă.

Vă reamintim că tânărul se afla în Italia împreună cu alte două tinere din România, Patrizia Cormos și Bianca Dormos, în vârtsă de 20, respectiv 23 de ani. Trupurile celor două fete au fost descoperite deja de ceva timp, dar despre Cristian salvatorii nu au mai reușit să afle nimic.

Citește și: VIDEO Alertă națională de tuse convulsivă. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în rândul copiilor sub 8 ani

cristian molnar, inundatii italia, tanar mort

Cristian Molnar

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si