Sesizarea a fost făcută pe data de nouă aprilie, în jurul orei 21:00, cum că un bărbat a fost găsit înecat în lacul Bâtca Doamnei.

Trupul fără viață al unui bărbat a fost descoperit într-un lac din Neamț

”Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Piatra-Neamț”, se

arată în comunicatul transmis de cei de la IPJ Neamț.

Citește și: O femeie a decedat în urma unui accident rutier în Cluj

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Doi tineri s-au stins din viață încercând să-și salveze câinele care căzuse în apă. Doar patrupedul a supraviețuit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc decesul, dacă a fost o sinucidere, un accident sau crimă.

Un tânăr din Dâmbovița a decedat după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă

Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 23 de ani din Dâmbovița. Acesta s-a stins din viață după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă în comuna Cojasca.

Citește și: Un student a fost la un pas de moarte după ce s-a scufundat la 40 de metri pentru a aduna scoici pentru grătar/ ”Cred că voi lua o pauză mare de la scufundări”

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, salvatorii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă fără rezultat, fiind constatat decesul.

”Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către echipajul de pe ambulanţă", a anunţat ISU Dâmboviţa. 

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Bega

Cei de la ISU Dâmbovița au anunțat că polițiștii vor deschide o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si