Sunt imaginile unei operatiuni de salvare dramatice in eforie sud. Pe o mare furioasa, de pe barca, salvamarii il  cauta intre valuri pe un barbat de 38 de ani, din Bucuresti. A intrat sa faca o baie, cu alti doi prieteni, desi era arborat steagul rosu. Pe el curentii l-au tras cu putere in larg, sub privirile disperate ale oamenilor de pe mal.

Totul s-a intamplat aseara, dupa ora 19.00. Pana la sosirea salvamarilor, care-si terminasera programul, a sarit sa-l salveze un alt turist din Bucuresti. Dar in zadar.

Cristi Manole, turist: Erau un grup de 3, la un moment dat pe el l-a luat valul, au tipat dupa salvamari, nu a fost nimeni in jur. Noi eram pe o saltea, pe plaja. Am ajuns aproape de el, dar a venit un val mai mare si m-a impins de langa el si pe dansul l-a bagat la fund.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Salvamar Eforie Sud: Am venit din prpogramul liber cu copilul de acasa, pe la 19.10, ca e cineva in apa si nu poate sa iasa si cand am venit, l-a scos o data apa si apoi era intre pietre, l-am scos noi salvamarii dintre pietre.

Radulescu, medic ambulanta: Victima a stat sub apa aproximativ 40 de minute, prezinta urme de traumatisme, a fost lovit de stanci si de stabilopozi.

Azi-dimineata, dupa 8 zile de cautari ale scafandrilor, trupul fetitei disparute miercurea trecuta  in apa marii, a fost scos la suprafata de delfini. O spun, socati, chiar martorii.  

Galit Demirel, conducator ambarcatiune agreement: Am vazut niste delfini, cred ca delfinii au adus-o la mal….. Unde am gasit-o. Am sunat la 112. Poate ar fi incercat sa o salveze? Sigur ca da, la asta m-am gandit si eu.

Copila de 11 ani era din Republica Moldova si venise la mare, in eforie nord, cu mama si cu sora mai mare. Toate trei intrasera in apa, desi salvamarii arborasera steagul rosu. Pe o mare extrem de agitata, fetita s-a pierdut de mama si de sora ei, iar pana astazi a fost cautata neincetat de salvatori. Trupul ei a fost depus la morga, pentru necropsie. Numai de la inceputul acestui sezon 7 persoane au murit inecate, dupa ce au ignorat sfaturile salvamarilor si s-au aventurat in larg.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si