Megan Hoyle avea doar 12 ani cand un baiat in varsta de 17 ani a abuzat-o. Timp de 2 ani, eleva a incercat din rasputeri sa isi revina si sa isi vada de viata, dar, din pacate, nu a reusit.

Citeste si: Laura, o tanara de 28 de ani, a fost violata ore in sir de mai multi imigranti. Atacul grotesc a fost filmat de agresori cu telefonul mobil

Agresorul a fost arestat si condamnat, la inchisoare, dar a atacat cu apel decizia instantei. In urma apelului, pedeapasa a fost mult diminuata, lucru care a daramat-o colmplet pe Megan.

Inainte sa isi puna capat zilelor, adolescenta a lasat un mesaj sfasietor.
"Cand veti citi acest mesaj, va fi deja prea tarziu. Imi oare rau ca mi-am incalcat promisiunea si ca nu am reusit sa fiu puternica. Imi pare rau pentru cel care imi va descoperi trupul fara viata, imi pare rau pentru oamenii pe care ii las in urma si care vor suferi. Trupul, sufletul si mintea mi-au fost distruse", a spus eleva de 14 ani care a luat un pumn de medicamente.

Mama ei a fost cea care a gasit-o fara suflare in sufragerie. Femeia a chemat o ambulanta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru adolescenta de 14 ani.
Desi a fost sustinuta enorm de familie si de propiati si a facut si terapie, Megan nu a putut sa treaga peste abuzul la care a fost supusa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Sa-i spuneti ca el este motivul pentru care am facut asta", a mai scris Megan in mesaj, referindu-se la violator.

Sursa: Mirror


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si