Close sidebar
Close sidebar

"Trupul, mintea si sufletul mi-au fost distruse!" O fata de 12 ani si-a pus capat zilelor dupa ce a fost abuzata

La numai 12 ani, aceasta adolescenta a fost abuzata de un baiat cu 5 ani mai mare. Agresiunea a distrus-o pe eleva si a facut-o sa simta ca nu mai are putere sa isi continue viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Megan Hoyle avea doar 12 ani cand un baiat in varsta de 17 ani a abuzat-o. Timp de 2 ani, eleva a incercat din rasputeri sa isi revina si sa isi vada de viata, dar, din pacate, nu a reusit.

Agresorul a fost arestat si condamnat, la inchisoare, dar a atacat cu apel decizia instantei. In urma apelului, pedeapasa a fost mult diminuata, lucru care a daramat-o colmplet pe Megan.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Inainte sa isi puna capat zilelor, adolescenta a lasat un mesaj sfasietor.
"Cand veti citi acest mesaj, va fi deja prea tarziu. Imi oare rau ca mi-am incalcat promisiunea si ca nu am reusit sa fiu puternica. Imi pare rau pentru cel care imi va descoperi trupul fara viata, imi pare rau pentru oamenii pe care ii las in urma si care vor suferi. Trupul, sufletul si mintea mi-au fost distruse", a spus eleva de 14 ani care a luat un pumn de medicamente.

Mama ei a fost cea care a gasit-o fara suflare in sufragerie. Femeia a chemat o ambulanta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru adolescenta de 14 ani.
Desi a fost sustinuta enorm de familie si de propiati si a facut si terapie, Megan nu a putut sa treaga peste abuzul la care a fost supusa.

"Sa-i spuneti ca el este motivul pentru care am facut asta", a mai scris Megan in mesaj, referindu-se la violator.

Sursa: Mirror

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI