Pe fondul ploilor abundente din ultima vreme, un trup neînsuflețit fără cap și aflat într-o stare avansată de descompunere a fost găsit într-un șanț de scurgere. La orele dimineții pe data de 13 iulie, descoperire a fost făcută pe Via Distrettuale din Mareno di Piave, în provincia Treviso.

În urma unei ploi torențiale care a avut loc cu o noapte înainte, o femeie s-a îndreptat spre partea din spate a casei sale pentru a verifica canalul folosit de consorțiu pentru irigarea câmpurilor, pentru a se asigura că nu s-a umplut cu resturi.

Citește și: VIDEO: Surprizele de care a avut parte o româncă zburând cu clasa întâi a unei companii aeriene de top. „Sincer eu am dormit”

"Am observat ceva lângă ecluză. Apoi am realizat că era un cadavru", a declarat femeia în fața carabinierilor. Însoțiți de pompierii voluntari de la detașamentul din Asolo, carabinierii au ajuns la locul incidentului și au recuperat cadavrul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După o primă examinare externă, s-a constatat că cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere, mai ales în procesul de "saponificare", un fenomen care apare când un corp este scufundat în apă rece sau curentă pentru o perioadă îndelungată. Cadavrul era fără cap, iar acesta nu a fost găsit: există posibilitatea ca acesta să se fi desprins din cauza forței apei din canal.

Anica a fost dată dispărută în anul 2020

În condițiile actuale, nu se poate efectua nicio identificare sau excludere a ipotezelor privind cauza morții, de la deces violent la accident. Procuratura va dispune în următoarele ore efectuarea unei autopsii pentru a clarifica cauza morții, precum și un test ADN pentru a încerca să identifice rămășițele.

Citește și: Hoții se întrec între ei în Italia: doi români și două italience au fost arestați de oamenii legii în timp record. Capturile hoților, portofele și catalizatoare

Una dintre primele ipoteze avansate este că ar putea fi vorba despre trupul Anicăi Dota, o femeie română în vârstă de 83 de ani care a dispărut acum trei ani în Santa Lucia di Piave, în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul. Femeia a plecat singură și nu s-a mai întors. Dispariția a fost imediat raportată de către fiica ei, care s-a temut că mama sa s-a rătăcit. S-au organizat căutări în sat, la care au participat pompierii, protecția civilă și voluntari.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Accentul a fost pus în special pe canalele de irigații, unde se credea că ar fi putut cădea.

Operațiunile de căutare au durat mai multe zile și s-au reluat și luni mai târziu. Din păcate, nu s-a găsit nicio urmă a femeii. Acum este necesar un test de potrivire ADN pentru a confirma dacă cadavrul găsit este într-adevăr al Anicăi Dota.

Citește și: Bogdan este plecat de acasă de aproape un an, iar familia nu mai știe nimic de el. Tânărul plecase la muncă în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si