Potrivit surselor locale, agenții departamentului regional responsabil cu animalele sălbatice au fost cei care au găsit reptila în care se afla trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 60 de ani.

Acest lucru s-a întâmplat după ce au primit informații că o echipă pe teren a descoperit o reptilă, despre care se credea că era suficient de mare să înghită o persoană. 

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în burta unui crocodil de peste 4 metri şi 800 de kilograme: Era dat dispărut de familie. Descoperire macabră în Malaezia

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în burta unui crocodil de peste 4 metri şi 800 de kilograme

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Un primar din Mexic s-a căsătorit cu un crocodil: "Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În dimineața zilei de 22 iulie, autoritățile au împușcat un crocodil în jurul orei locale 3 dimineața, dar au decis să nu îl taie pentru a vedea ce se află în interiorul său până când rudele bărbatului nu au ajuns la fața locului, în jurul orei 9.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani era dat dispărut de familie de patru zile

Cu toate acestea, rămâne neclar cine și de ce a ordonat capturarea și uciderea reptilei, subliniază jurnaliștii britanici.

Citește și: Acest bucătar mexican riscă 9 ani de închisoare, după ce a gătit un crocodil: „Am făcut niște taco pentru a-l încerca”

După deschiderea trupului crocodilului de 800 de kilograme și peste patru metri, autoritățile au recuperat trupul bărbatului, iar rudele sale au confirmat identitatea. În prezent, autoritățile din Malaezia investighează circumstanțele în care Addi Bangsa a dispărut de acasă.

De asemenea, investigatorii încearcă să afle cum a ajuns trupul bărbatului în interiorul crocodilului și dacă acesta era deja mort înainte de acest incident.

Citește și: Noua delicatesă: supă cu picior de crocodil. Ce spun clienții restaurantului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si