O moarte misterioasă  a șocat pe toată lumea. Într-un frigider a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 40 de ani. Cadavrul femeii a fost găsit de către oamenii legii, într-un apartament din Providence, Statele Unite. Chiar partenerul de viață al femeii este principalul suspect în acest caz.

Citeste si: VIDEO| O grupare de proxeneți români a fost destructurată în Franța

În acest caz, principalul suspect este un bărbat de 53 de ani. Este vorba chiar de partenerul femeii. Individul a fost trimis în judecată, după ce oamenii legii din Statele Unite ale Americii au găsit-o fără suflare pe iubita lui.

Moartea cumplită a unei femei

Cadavrul femeii a fost găsit chiar în interiorul frigiderului din apartamentul în care cei doi locuiau împreună. Mai mult decât atât, trupul neînsuflețit era învelit în mai multe straturi de folie de plastic, prosoape și pături.

Conform Observator.ro, trupul neînsuflețit al femeii de 40 de ani din Statele Unite a fost găsit într-un frigider şi potrivit mărturiilor familiei, ar fi fost învelit în plastic și înfăşurată în proasoape şi pături apoi înghesuită „ca o bucată de friptură”.

Citeste si: Jurnalista rusă Oksana Baulina, ucisă în bombardamentele de la Kiev

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia îl acuză pe iubitul femeii de moartea ei. Nathan Cooper are 53 de ani și locuia alături de ea. Oamenii legii au mai găsit în apartamentul lor și o armă.

trupul unei femei de 40 de ani în frigider

Criminalul este nimeni altul decât iubitul femeii.

[Sursa foto: Presa străină]

Conform primelor ipoteze ale polițiștilor, femeia în vârstă de 40 de ani ar fi fost inițial împușcată de partenerul de viață. Nu se știe cu exactitate când Sherbert „Strawberry” Maddox a fost omorâtă, însă cadavrul a fost găsit de polițiști pe data de 22 martie.

Citeste si: VIDEO- Crimă teribilă în Bihor! O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost ucisă de un tânăr care îi făcea avansuri

Fiica, dar și mama femeii, sunt îngenuncheate de durere. Au descris-o ca fiind un om extrem de bun și cald și nu găsesc nicio explicație pentru care iubitul femeii de 40 de ani a recurs la un astfel de gest.

„Te-a făcut să râzi când erai trist. Ea a fost mereu acolo. Ce nu ți-a plăcut la ea?”, au declarat cele două.

Citeste si: Luciana a fost ucisă de un criminal în serie, în Germania! Românca de 41 de ani era mama unei fetițe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si