Close sidebar
Close sidebar

Trupul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție la marginea unei păduri

Un bărbat din Mehedinți a fost găsit spânzurat, duminică seara. Incidentul s-a întâmplat la două săptămâni după ce el și-a violat soacra sub amenințarea sabiei.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost găsit în stare de putrefacție la marginea unei păduri

[Sursa foto: observatorulph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Înainte de dispariția bărbatului de 45 de ani, acesta și-a violat soacra, chiar în urmă cu câteva săptămâni, sub amenințarea sabiei.
Duminică seara, trupul bărbatului a fost găsit la marginea unei păduri din satul Pârgele și era în stare de putrefacție.
Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere, asta pentru că bărbatul era supărat că soția nu vrea să se împace cu el. În momentul în care și-a violat soacra se afla în stare de ebrietate.

Citeste si: Doi studenți marocani au fost arestați după ce ar fi ucis un tunisian

„La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.”, anunța, atunci, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Doi studenți marocani au fost arestați după ce ar fi ucis un tunisian

Doi studenți marocani se află în arest preventiv după ce ar fi ucis un cetățean tunisian aflat în Arad.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Apartamentul în care tunisianul a fost omorât era închiriat de către cei doi tineri, iar cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi.

Cei doi suspecți au 21, respectiv 22 de ani, iar unul dintre ei a spus că l-a cunoscut pe acel bărbat chiat în acea zi la câteva beri consumate împreună.

Între victimă și cei doi studenți au apărut neînțelegeri pe fondul consumului de droguri.

Citeste si:  Un ieșean și-a ucis soția în bătaie. Alina a murit pentru că nu mai câștiga bani din videochat

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în  zona stomacului  şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul",  au informat procurorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI