Premierul Ludovic Orban afirmă că petrecerile de Revelion sunt considerate evenimente private care intră în categoria celor interzise de actele normative adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

”Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile şi alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a declarat primul ministru duminică, întrebat fiind ce mesaj are pentru cei care au plătit avansuri pentru a petrece sfârşitul de an la munte. 

Prahova: Amenzi date de poliţişti în urma unei petreceri organizate după o cununie civilă

Poliţiştii prahoveni au oprit, sâmbătă seară, o petrecere privată organizată în punctul de lucru al unei societăţi comerciale din localitatea Boldeşti Scăeni, care înregistrează un indice ridicat de infectare cu noul coronavirus. Administratorul firmei a fost amendat cu 5.000 de lei iar în urma evenimentului a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si: Bilanț coronavirus România- 1 noiembrie: 5.324 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Boldeşti-Scăeni, în timp ce efectuau verificări pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19, au constatat faptul că în incinta unui punct de lucru era organizat un eveniment privat, la care participau 18 persoane. De asemenea, evenimentul a fost întrerupt si au fost reprelucrate prevederile legale privind protecţia şi distanţarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19 a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Evenimentul întrerupt de poliţişti era o petrecere organizată cu ocazia unei cununii civile,  au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetatorilor.

Citeste si: Boris Johnson anunță carantina în Marea Britanie: ”De joi, stați acasă!”- UPDATE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si