Este scandal în "Casa Iubirii". Sătulă de imaginea pe care Robi i-o conturează, Julia a ieșit la atac. Emoțiile puternice și cearta se pare că au făcut-o pe concurentă să plângă. Dacă prima oara a plâns pentru că Robi a refuzat date-ul cu ea, acum, a doua oară, Julia plânge de nervi, supărată că Robi ar fi ajuns să o considere ultima femeie.

Robi și Julia s-au certat la cuțite! Ce a avut de zis concurentul după ce a ascultat-o pe Julia?

julia casa iubirii

Julia pare că a ajuns la limita răbdării: "Ești bărbat"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii Instagram]

Julia, în lacrimi din cauza lui Robi. Concurenta îi aduce cuvinte grele, iar Robi nu empatizează cu aceasta

Julia este supărată foarte tare pe Robi. Concurenta s-a supărat că acesta i-ar crea o imagine de femeie refuzată, lucru care a adus-o pe concurentă în lacrimi. Robi o contrazice și iese, la rândul lui, la atac, spunând că ea ar fi încercat să facă, de fapt, ceea ce ea îl acuză.

Julia: Tu mă vezi ultima femeie! Dar cu toate astea, crede-mă, nu sunt! Și faptul că tu încerci să mă denigrezi pe mine și să-mi faci o imagine de refuzat, e foarte urât!

Robi: Tu ai încercat!

Julia: Cu ce? Că am zis că te-am aruncat la gunoi pentru că nu te mai vreau aici lângă mine?!

Robi: Că sunt fals. Că sunt prost...

Julia: Pentru că, în continuare...

Robi: Dar vorbește, dragă, frumos!

Julia: Lasă-mă să vorbesc!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Robi: Uite că nu te las!

Julia: Nu pot să vorbesc cu tine frumos din moment ce am plâns!

Robi: Nu mă interesează de ce!

Citește și: VIDEO- "Îmi ești foarte dragă". Patrick și Virginia, întâlnire savuroasă sub ochii invidioși a lui Robi. Reacția fostului iubit al șatenei a șocat pe toată lumea: "Nu pot să accept!"

robi casa iubirii

Robi este nervos din cauza Juliei

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii Instagram]

Julia i-a amintit lui Robi că la emisiune se uită și mama ei, lucru care l-a lăsat rece pe concurent. Aceasta a încercat să îl facă să înceteze și să o înțeleagă, dar Robi refuză să empatizeze cu situația creată de aceasta.

Julia: E vorba că se uită și mama mea la televizor, Robi!

Robi: Draga mea, și mama mea se uită! Nu doar mama ta! Și ce e?

Julia: Ești bărbat în primul rând și vii aici să zici în continuare că am fost refuzată și tu nu m-ai vrut cu toate că știi că nu e așa.

Citește și: Sebastian, țința fetelor în gala eliminatorie! Ce mărturisiri au făcut acestea: ”Nu știe să se comporte cu o fată”

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

julia casa iubirii

Julia plânge și îi aduce acuzații grave lui Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii Instagram]

Patrick se pare că a intervenit între cei doi. Concurentul i-a spus Juliei că ar avea oarecum o părere greșită pentru că toți ar știi că ea în acest sezon s-ar fi apropiat doar de Robi. Cu toate acestea, Julia este în continuare afectată de imaginea pe care crede că i-o creează Robi, cea de femeie refuzată și nedorită.

Julia: E vorba de imaginea care îmi este deja creată în online.

Patrick: Da, dar tu sezonul ăsta ai interacționat doar cu Robi, atât.

Julia: Și în sezonul trecut cu Cosmin.

Patrick: Atât!

Julia: Și atunci unde e refuzul ăsta așa de mare? Că nu e ca și cum mi-a plăcut mie de Sebastian și m-am dus la el și i-am zis mamă, te plac și...

Cum vor continua discuțiile din "Casa Iubirii", puteți afla urmărind emisiunea, doar la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si