Close sidebar
Close sidebar

Tudor Gheorghe, atac la tinerii cantareti de muzica populara: “Ce se aude sunt facaturi!”

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti cantareti de la noi, iar spectacolele sale sunt asteptate intotdeuna cu nerabdari de fanii sai, care nu sunt putini.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi este actor, cantaret si muzician, Tudor Gheorghe nu se considera o vedeta si apare foarte rar la tv. De altfel, cativa ani, artistul nici nu a aparut in public. Intr-un interviu recent, vorbind despre spectacolul pe care il pregateste, Tudor Gheorghe ii ataca pe cantaretii de muzica populara mai tineri.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„Eu nu sunt vedeta, sunt un truditor pe ogorul culturii. Abia dupa ce o sa mor eu vor fi indivizi care isi vor da doctoratul in ce am făcut eu. Acum ma injura unii. Pe mine ma obsedeaza cantecul popular si am urmarit decaderea lui.

A disparut folclorul. Ce se aude sunt facaturi”, a afirmat Tudor Gheorghe.

Artistul insa are o parere foarte buna despre romanii care ii apreciaza munca, despre fanii sai.
„Publicul meu este un public educat. Cel mai frumos compliment care mi s-a facut, legat de publicul meu, e cel al unei femei de serviciu, de la Sala Palatului. Ea mi-a spus: „Sa faceti mai des spectacole la Sala Palatului! De ce?, am intrebat-o.

Pentru ca dupa spectacolele dvs nu trebuie sa facem curat!”. Publicul care vine la mine nu mananca seminte si isi inchide telefoanele(...) Publicul care vine la mine e frumos”, a precizat Tudor Ghieorghe, pentru Activenews.ro

foto: Tudor-Gheorghe.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI