Close sidebar
Close sidebar

Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zavoranu, ar putea sa fie noul viceprimar al Capitalei! E sustinut de nasul sau, Calin Popescu Tariceanu

In ultimele zile, tot mai multe surse au afirmat, ca in carti pentru postul de viceprimar general al Capitalei este Tudor Ionescu, devenit celebru dupa ce in presa au aparut imagini cu el dezbracat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit surselor, Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, formatiune politica din care face parte Tudor Ionescu si care l-a propulsat in functia de consilier general, insista ca tanarul sa devina viceprimar.

Tudor este finul lui Tariceanu. Cei din PSD se opun insa din cauza imaginilor cu el aparute in presa in urma cu cativa ani.
Numele posibilului viitor viceprimar al Capitalei este inevitabil legat de scandalul care a tinut prima pagina a ziarelor in urma cu cativa ani, el fiind implicat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe. Amantul de atunci a devenit celebru dupa ce au aparut poze cu el dezbracat, dar si un filmulet din categoria „interzis minorilor”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In acea perioada, Tudor Ionescu era stagiar la Parlamentul European, functie de unde a trebuit sa demisioneze dupa scandal. Tudor si-a reluat activitatile politice in ALDE, partidul infiintat de Calin Popescu Tariceanu.

Pe de alta parte, Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

In 2014,  si-ar fi dat si examenele de admitere în  Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI