Tudor Ionescu este inainte de orice, un mare iubitor de animale. Are acasa un caine si un pisoi.

Din dragoste pentru toate animalele, mai ales pentru cele fara stapan, Tudy a decis sa dea o mana de ajutor bietelor animale. Alaturi de mai multe ONG-uri, dar si medici veterinari a lucrat la o "Strategie pentru Protectia si Bunastarea Animalelor".

A vazut ce orori se intampla in adaposturile pentru cainii maidanezi si vrea sa le transforme in centre de adoptie, cu oameni instruiti, capabili sa dreseze cainii si sa le aleaga o familie potrivita.

Ba chiar isi doreste crearea unei ferme a animalelor fara stapan.

SERVICIU SMURD PENTRU ANIMALE

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Aproape in fiecare zi un animal este batut, schingiuit sau abandonat. Totul s-ar putea schimba, spune tanarul consilier, daca am reusi sa avem o adevarata politie a animalelor, dar si un serviciu de urgenta.

"Vreau, de fapt, sa reusim sa infiintam un serviciu apropiat. El o sa aduca intr-una un serviciu de tip SMURD, dar pentru animale", a declarat acesta.

In strategia sa, Tudor Ionescu pare ca s-a gandit la toate.

Primaria ar putea infiinta si un hotel pentru animale:" putem sa analizam oportunitatea unui pet hotel pentru ca exista multi bucuresteni care pleaca din oras si nu pot lua animalutele cu ei".

Proiectul este deocamdata in dezbatere publica.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si