UPDATE. Principalele declarații ale lui Tudorel Butoi:

Gheorghe Dincă este un criminal, un psihopat sexual atipic. Este un criminal în serie, are bioinstinctualitatea animalului prădător.

Nu a mai existat în România așa ceva. Eu nu am mai intâlnit așa ceva. El are grijă să aibă prada aproape și are grijă să șteargă urmele după crimă.

Este de o viclenie perversă.

Mare șansă pentru anchetă a fost că a mărturisit crima căreia i-a căzut victimă Alexandra.

Au fost multe stângăcii. S-a greșit și la recunoașterea fetelor din fotografii.  I s-au arătat pozele Alexandrei și Luizei. Ar fi trebuit să i se arate pozele mai multor fete și el să indice victimele.

In dispozitivul de ars al lui Dincă, se topeau și metale. Acolo se ardea și aluminiu, care e mai rezistent decât masa osoasă. Acest Dincă a reușit să scape de cadavru.  

Nu poate fi separată crima de traficul de ființe umane, de acostarea unor fete pentru practicarea prostituției.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Criminalul în serie se oprește doar când e prins, când e ucis sau se sinucide.

Ancheta se face 1 la 1 sau cu persoana bănuită și 2-3 anchetatori. Iar la instanță se merge cu adevărul din acte, adevărul judiciar.

Alexandra Măceșanu nu putea fi salvată, în împrejurările date. În împrejurări justificative, intri peste cetățean în casă, îi rupi ușa în cap, îl încătușezi.

Treaba asta nu putea fi dusă la succes pentru că Alexandra era deja combustionată când procurorul și polițiștii au ajuns, pentru prima dată, în fața locuinței lui Dincă.

Am rezerve și în privința testului poligraf. Are o vârstă înaintată, nu ai un feedback cu el. În cazul uciderii Alexandrei, testul este inutil.

Eu cred că Dincă a avut discernământ când a ucis-o pe Alexandra. Cazul poate fi trimis în judecată, omul poate lua cam 18 ani de pușcărie.

Trebuie reintrodus procurorul operativ, să aibă biroul în secția de poliție.

 

Cazul dispariției celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, este departe de a fi lămurit. La începutul săptămânii ancheta părea că a intrat în impas, dar ieri a luat o turnură interesantă.

Potrivit unor surse, nevasta lui Ghoerghe Dinca si unul dintre fiii cuplului sunt bănuiți că nu ar fi străini de cele întâmplate în „casa ororilor”.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Citeste si: EXCLUSIV. Cel mai bun prieten al lui Dincă dă peste cap ancheta în cazul crimelor: „Soția lui știa de Luiza. Precis, normal”

Spre soția suspectului arată și cel mai bun prieten al său. „Mi s-a parut cuminte, dar cred că știa și ea (n.r. sotia lui Dinca) de Luiza”, spune acesta.

Ultima oară când soții Dincă s-au văzut a fost în luna aprilie, își amintește bărbatul, chiar în perioada în care suspectul ar fi răpit-o și sechestrat-o pe Luiza.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Citeste si: VIDEO| Mașinile lui Dincă, la expertiză. Ce caută anchetatorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si